Colegiul Economic "Dionisie Pop Martian

Soluția de clasă digitală a fost instalată în 2 licee din Alba Iulia: Colegiul Economic "Dionisie Pop Marțian" și Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan.

Aceasta include catalog digital, acces la Internet prin Wi-Fi securizat și cu trafic web filtrat.

Pe lângă utilizarea catalogului pentru anul școlar 2017-2018, în aplicație au fost încărcate datele legate de performanța școlară a elevilor pentru ultimii 3 ani.

Pe baza unui nume de utilizator și a unei parole, părinţii sau tutorii legali vor putea accesa propriul cont de pe platforma online și vor putea vedea orarul copiilor lor, notele și absențele, vor primi notificări în timp real, prin e-mail şi SMS, cu observaţii, absenţe, invitaţii la şedinţele cu părinţii, iar săptămânal, cu situația școlară, precum și graficele de evoluție a elevului.

Totodată, părinţii vor fi informați în legătură cu activitățile extrașcolare cum sunt competiții sportive, dansuri, grupuri de studiu și vor putea dialoga cu profesorii și diriginții etc. Părinții vor avea posibilitatea să vadă și să voteze oferte de servicii oferite de terți, cum ar fi albume foto pentru sfârşit de ciclu sau pentru alte ocazii, rechizite etc.

Catalogul electronic poate fi accesat aici