Colegiul Economic "Dionisie Pop Martian

Competențe Digitale Europene

Ministerul Educaţiei urmăreste, prin programele sale, folosirea la scară largă a tehnologiei informaţiei în procesul de educaţie, derulând continuu programe de dotare cu tehnică de calcul a unităților de învățământ și urmărind inclusiv introducerea instruirii asistate de computer.

Detalii despre Competente digitale

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspândit standard de certificare a abilitatilor de utilizare a computerului, recunoscut la nivel international. Permisul ECDL este folosit si recunoscut în 150 de tari de catre companii de renume, în administratie sau de institutii de învatamânt de prestigiu. În afara Europei, programul este denumit International Computer Driving Licence (ICDL).

Detalii despre Permisul european de conducere a computerului

LONDON CHAMBER of COMMERCE and INDUSTRY EXAMINATIONS BOARD 

Examene internaționale și cursuri de pregătire LCCI la Colegiul Economic ‚D.P.M.’ Alba Iulia 

De la inființarea sa în 1887, Comisia de Examinare a Camerei de Comerț și Industrie a Londrei (London Chamber of Commerce and Industry Examinations Board) este cea mai importantă instituție din lume care oferă calificări de specialitate de limba engleză în domeniul afacerilor. Instituția funcționează în 125 de țări printr-o rețea de de peste 8500 de centre de examinare, numărul lor fiind în continuă creștere. Certificatele LCCI sunt valabile pe viață, recunoscute internațional și foarte populare deoarece examenele sunt practice, bazându-se pe situații reale, întâlnite des în mediul de afaceri.

Detalii despre Engleza in afaceri